torstai 15. joulukuuta 2011

Joulukalenterin 15. luukku: Toffeet


Toffee 

50 g voita
1 dl kuohukermaa
1 dl fariinisokeria
1 1/4 dl sokeria

Sulata voi, lisää muut aineet. Keitä sekoitellen n. 10 min, tai kunnes kylmään veteen tiputettu tippa jähmettyy.
Kun toffee on valmista, lusikoi sitä konvehtivuokiin.


1 kommentti:

  1. Mää tein näitä jouluksi,ja vaikkei taikina näyttäny onnistuneen ollenkaan,tuli ihan ihme mömmeröä,näytti niinku sokeri olis isoina kiteinä joukossa,keittelin kauan,niin onnistu ihan loistavasti.irtosivat noista vuoista ihan mahtavasti ja olivat kyllä joulun parhaita karkkeja!hmm.alkopas tekemään mieli tohoveeta.. :)t.a

    VastaaPoista