tiistai 19. kesäkuuta 2012

Raparperipiiras


Raparperipiiras

Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
100 g sulatettua margariinia

Päälle:
n. 3-4 dl raparperin palasia

Pinnalle:
50 g pehmeää margariinia
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 dl vehnäjauhoja

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikinaan lopuksi voisulan ja maidon seos. 

Voitele piirasvuoka, kaada taikina vuokaan ja laita raparperin palat taikinan päälle.

Sekoita vielä muruseos ja lisää se raparperinpalasten päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 min.

(Kaksinkertaisella ohjeella tulee pellillinen piirakkaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti