tiistai 19. kesäkuuta 2012
Raparperipiiras
Raparperipiiras
Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
100 g sulatettua margariinia
Päälle:
n. 3-4 dl raparperin palasia
Pinnalle:
50 g pehmeää margariinia
1 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 dl vehnäjauhoja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Sekoita taikinaan lopuksi voisulan ja maidon seos.
Voitele piirasvuoka, kaada taikina vuokaan ja laita raparperin palat taikinan päälle.
Sekoita vielä muruseos ja lisää se raparperinpalasten päälle.
Paista 175 asteessa n. 30 min.
(Kaksinkertaisella ohjeella tulee pellillinen piirakkaa.)
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti