torstai 5. huhtikuuta 2012

Tummat suklaamuffinit




















Tummat suklaamuffinit 

Taikina:
100 g margariinia
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 dl kahvia

Sulata margariini kattilassa tai mikrossa, nosta jäähtymään.

Vatkaa munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoihin kaakao ja leivinjauhe. Siivilöi ne munavaahtoon.

Lisää joukkoon vuorotellen margariini ja kahvi samalla sekoittaen. Kääntele varovasti tasaiseksi taikinaksi.


Paista 175 asteessa n. 20 min. 

Tee halutessasi kuorrutus:

50 g sulatettua margariinia
(muutamia tippoja piparminttuaromia)
3 rkl kahvia
2-3 rkl kaakaota
n. 300g tomusokeria

Päälle Marianne Crushia

Ohje Parhaimmat reseptini-Facebook-ryhmästä, kuorrutus omasta päästä. :) Kuorrutuksen teen melkein aina mittaamatta tomusokerin ym. määrää, tämäkään kuorrutusohje ei välttämättä ole ihan viimeisen päälle tarkka. Tomusokeria/kahvia voit tarvita enemmän tai vähemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti