torstai 13. joulukuuta 2012

Rieskarullat


Tein ekaa kertaa rieskarullia, naapurin täti antoi ystävällisesti ohjeen, millä hän oli tehnyt näitä. Aluksi yritin netistä etsiä erilaisia rieskarullaohjeita, mutta eihän sieltä loputtomasta viidakosta löytänyt mitään järkevää.

Rieskarullat

1 pss rullarieskoja
1 pkt Koskenlaskijasulatejuustoa (kylmäsavuporo)
1 prk smetanaa
1 pss kinkkusuikaleita
3 suolakurkkua

Sekoita ensin sulatejuusto ja smetana keskenään. (En saanut kunnolla sekaisin muuten kuin sähkövatkaimella). Pilko suolakurkut (vai mitä maustekurkkuja ne virallisesti on) pikku kuutioiksi. Leikkele myös kinkkusuikaleita pienemmäksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja levitä rullarieskojen päälle. Rullaa ja leikkaa palasiksi. (Leikkasin yhden rullarieskan kolmeen osaan.) Laita kylmään.

Mielestäni täytettä oli niin paljon, että siitä olisi riittänyt ainakin 6:lle tai 7:lle rullarieskalle. Tuossa Pohjanmaan leipomon paketissa oli 5 rullarieskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti